Sider

tirsdag 18. desember 2012

Sightseeing

IMG_7656Hei alle sammen!

Til høyre ser dere ett bilde av utsikten vi har hatt her i Bangkok når det er lyst ute.

I går var vi på en liten tur rundt i byen. Vi møtte på en hyggelig taxisjåfør som tok oss med rundt på mye forskjellig. Først var vi på et buddha tempel. Inne i tempelet var det en stor Buddha.
IMG_7672

 

 

Deretter dro vi til en kanal og tok båt til ett annet tempel som heter Wat Arun. Jeg og pappa gikk opp på tempelet. Man kom ikke så høyt opp, og trappene oppover ble brattere og brattere i tillegg til at det var veldig små trappetrinn. IMG_7697

 

IMG_0132

IMG_7725

 

På veien til tempelet “møtte” vi på masse fisk som vi fikk kaste mat til. Da kom det utrolig mange fisk og de var faktisk ganske store med tanke på at de bare lever i en liten kanal.

Nå sitter jeg og venter på at klokka blir 12 for da skal vi sjekke ut og gå på et senter. Linnea vil nemlig på mac cosmetics, men senteret åpner ikke før 12 i dag. Når vi har vært der skal vi dra til Cha am, hvor vi skal bo den neste uken. Farmor og farfar har leilighet der og mange i familien er der nede så det blir koselig å se alle sammen.IMG_7768

 

 

I sta tok mamma et litt kult bilde av meg i gangen. Det er i 18. etasje og det er bassenget man ser langt der nede. Det regner ikke altså, men vinduet var ikke så veldig rent.

- Caroline

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar